Φεστιβάλ Photometria "Enteyxis"

Την Κυριακή 4 Ιουνίου ο Αναστάσης Πρωτοπαπάς Μ.Α/Β.Α και ο Σωκράτης Λαμπρόπουλος Μ.Α/Β.Α εκπροσώπησαν το Corinthian Photography Club στην ημερίδα «ENTEYXIS» και παρουσίασαν συνοπτικά την δουλειά της φωτογραφικής μας λέσχης. Ακολούθησε συζήτηση πάνω σε θέματα που αφορούν την φωτογραφία ως τέχνη αλλά και την λειτουργία ομάδων και προέκυψαν ενδιαφέρουσες σκέψεις για συνεργασίες με τις εξαίρετες φωτογραφικές λέσχες που συμμετείχαν. Σε όλα αυτά βοηθά η πραγματικά διεθνούς επιπέδου διοργάνωση της Photometria που με την εμπειρία τους οι συντελεστές κατάφεραν να φέρουν κοντά ανθρώπους και ιδέες δημιουργώντας γέφυρες ουσιαστικής επικοινωνίας.

Στις διά ζώσης συζητήσεις με τους διοργανωτές αποφασίστηκε η φιλοξενία της έκθεσης του διαγωνιστικού του Festival Photometria AWARDS με θέμα «Love» καθώς και η μεταφορά της έκθεσης των Λεσχών «ENTEYXIS» στην Κόρινθο στα πλαίσια του Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας Corinth Exposed 2018. Ιδιαίτερη τιμητική για το Φεστιβάλ μας είναι αυτή η εξέλιξη αφού με αυτόν τον τρόπο ερχόμαστε πιο κοντά σε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ των Βαλκανίων.

Ευχαριστούμε θερμά τον Παναγιώτη Παπουτσή και όλους τους διοργανωτές για την εξαιρετική εμπειρία και φιλοξενία που μας προσέφεραν.

Με τιμή
Σωκράτης Λαμπρόπουλος Μ.Α/Β.Α
Διευθύνων Σύμβουλος C.P.C

ENTEYXIS / Festival Photometria 2017 Ιωάννινα θέμα: επαφή
(Σουφαρί Σεράι (Κάστρο): Διάρκεια: 3-11.6.2017 / Εγκαίνια: 3/6/2017, 12:00)

Corinthian Photography Club @ Photometria 2017
Corinthian Photography Club @ Photometria 2017
Corinthian Photography Club @ Photometria 2017
Corinthian Photography Club @ Photometria 2017
Pin It