Φωτογραφικός διαγωνισμός στο Instagram για το έτος 2022

Το ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 2022 σε συνεργασία με το διαδικτυακό φωτογραφικό portal «PHOTOLOGIO» και τη Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου ανακοινώνουν φωτογραφικό διαγωνισμό στο Instagram για το έτος 2022.
Το 2022 είναι έτος συμπλήρωσης 100 χρόνων από την γέννηση του μεγάλου μας ποιητή Τάσου Λειβαδίτη. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε οι στίχοι του στέκονται σαν φάροι ελπίδας και μας θυμίζουν πως είναι να είμαστε άνθρωποι.

-«Πού είναι λοιπόν ένα χαμόγελο, να μας βεβαιώσει πως υπάρχουμε»
Τάσος Λειβαδίτης – αποσπάσμα, Αυτό το αστέρι είναι για όλους μας(1952)
 
Οπτικοποίησε φωτογραφικά τον στίχο και... βάλε #corinthexposed22
 
Και κέρδισε:
 
1) 1ο Βραβείο 100% υποτροφία για το επόμενο σεμινάριο φωτογραφίας των Globalartsstudios και δώρα 2) Συμμετοχή της φωτογραφίας σου στο InstaWall της έκθεσης Corinth Exposed 2022 3) Προβολή από το διαδικτυακό portal “PHOTOLOGIO”
Τελευταία συμμετοχή θα γίνει δεκτή μέχρι το Σάββατο 30 Απριλίου 2022 στις 24:00!!!!!!
Πως;
 
1) Ανεβάστε στο προφίλ σας φωτογραφίες και βάλτε σχόλιο από κάτω το hashtag #corinthexposed22 (απεριόριστος αριθμός).
2) Ακολουθείστε το @corinthian_photography_clubκαι το @photologio.grστο Instagram για να μπορούμε να βλέπουμε τις φωτογραφίες σας μέσα στο #corinthexposed22.
3) Αποστείλετε το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνό σας και το username σας στο instagram στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν φυσικά πρόσωπα από 15 ετών και άνω.
 
Όροι διαγωνισμού
 
α) Δεκτές θα γίνουν φωτογραφίες που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και μόνο. Φωτογραφίες που δεν είναι δικές σας και δημοσιοποιηθούν υπόκεινται στο νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων. Τα μέλη του Corinthian Photography Club και του Photologio.gr ή οποιοσδήποτε φορέας εκπροσωπούν αυτά ή οι διοργανωτές της έκθεσης ή το Δημόσιο δεν φέρουν καμία ευθύνη. Την ευθύνη έχει το πρόσωπο που την δημοσιοποίησε και την χρησιμοποίησε ενώ ανήκει σε άλλον.
β) Στις φωτογραφίες που εμπεριέχονται ευδιάκριτα πρόσωπα πρέπει ο δημιουργός να έχει την συγκατάθεσή τους για να μπορούν να εκτεθούν γιατί εφόσον δημοσιοποιηθούν υπόκεινται στο νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων και τα μέλη του Corinthian Photography Club και του Photologio.gr ή οποιοσδήποτε φορέας εκπροσωπούν αυτά ή οι διοργανωτές της έκθεσης ή το Δημόσιο δεν φέρουν καμία ευθύνη. Την ευθύνη έχει ο δημιουργός.
γ) Οι φωτογραφίες από την στιγμή που ανεβαίνουν στο #corinthexposed22 θεωρούνται δημόσιες και οι φορείς της διοργάνωσης μπορούν να τις αναδημοσιεύουν με το όνομα του δημιουργού ή το username.
Συνδιοργανωτές για τον διαγωνισμό στο “Instagram”:
Πελοποννησιακό Ινστιτούτο Τεχνών
PHOTOLOGIO
Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου / Corinthian Photography Club
Global Arts Studios
 
Βραβεία:
 
1) Ο δημιουργός μίας από τις καλύτερες φωτογραφίες κερδίζει υποτροφία για την συμμετοχή του σε επόμενο φωτογραφικό σεμινάριο για το ακαδημαϊκό έτος 2022 - 23.
2) Μία από τις κεντρικές εκθέσεις του φεστιβάλ θα κοσμεί το InstaWallCORINTHEXPOSED 2022. Οι καλύτερες φωτογραφίες με hashtag #corinthexposed22 που θα επιλεχθούν από την αρμόδια κριτική επιτροπήτης ομάδας του “PHOTOLOGIO” θα τυπωθούν και θα εκτεθούν.
3) Προβολή τις έκθεσης ψηφιακά από το σημαντικότερο διαδικτυακό portal “PHOTOLOGIO”
4) Στους διακριθέντες φωτογράφους που θα επιλεχθούν οι φωτογραφίες τους, θα επιδοθούν έπαινοι.


Οι νικητές των βραβείων και θα ανακοινωθούν το βράδυ των εγκαινίων της έκθεσης.
Ο χώρος της έκθεσης και η ακριβής χρονική στιγμή θα ανακοινωθούν.

https://corinthexposed.globalarts.gr/

Pin It