Διαγωνισμός στο Instagram

Διαγωνισμός στο Instagram / Έκθεση φωτογραφίας Corinth Exposed 2017

Ημέρες φωτογραφίας Κορινθίας

Φωτογράφισε την Κόρινθο και ….

Μπες και εσύ στο Insta Wall της έκθεσης Corinth Exposed 2017

Τελευταία συμμετοχή θα γίνει δεκτή μέχρι το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 στις 24.00!!!!!!

Τρίτος χρόνος που πραγματοποιούνται οι ημέρες φωτογραφίας στην πόλη της Κορίνθου. Η Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου / Corinthian Photography Club σε συνεργασία με την πινακοθήκη του Δήμου Κορινθίων και το ΚΕΠΑΠ προετοιμάζει την νέα έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας.

Την έκθεση θα κοσμεί το Insta Wall με θέμα Κορινθία / Κόρινθος exposed.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Πινακοθήκη του Δήμου Κορινθίων τον μήνα Μάιο. Διοργανώνεται εκ νέου διαγωνισμός μέσω του Instagram με σκοπό την δημιουργία του Insta Wall Corinth Exposed το οποίο θα αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της έκθεσης.

Οι 200 καλύτερες φωτογραφίες με hashtag #corinthexposed που θα επιλεχθούν από τα μέλη του Corinthian Photography Club θα τυπωθούν και θα εκτεθούν.

Ο δημιουργός της καλύτερης φωτογραφίας κερδίζει υποτροφία μεγάλης αξίας για την συμμετοχή του στο επόμενο σεμινάριο των Global Arts Studios στο τμήμα φωτογραφίας για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί το βράδυ των εγκαινίων της έκθεσης στην Δημοτική Πινακοθήκη.

Όροι συμμετοχής:

1) Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν φυσικά πρόσωπα από 16 ετών και άνω.

2) Follow https://el-gr.facebook.com/CorinthianPhotographyClub/

3) Αποστείλετε τα στοιχεία σας και το user name σας στο instagram στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

4) Ανεβάστε στο προφίλ σας φωτογραφίες και βάλτε σχόλιο κάτω από τις δικές σας φωτογραφίες και μόνο δικές σας που επιλέγετε (απεριόριστος αριθμός) το hashtag #corinthexposed

5) Φωτογραφίζουμε στην περιοχή του νομού Κορινθίας.

*

α) Δεκτές θα γίνουν φωτογραφίες που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και μόνο. Φωτογραφίες που δεν είναι δικές σας και δημοσιοποιηθούν υπόκεινται στο νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων. Τα μέλη του Corinthian Photography Club ή οποιοσδήποτε φορέας εκπροσωπούν αυτά ή οι διοργανωτές της έκθεσης ή το Δημόσιο δεν φέρουν καμία ευθύνη. Την ευθύνη έχει το πρόσωπο που την δημοσιοποίησε και την χρησιμοποίησε ενώ ανήκει σε άλλον.

β) Στις φωτογραφίες που εμπεριέχονται ευδιάκριτα πρόσωπα πρέπει ο δημιουργός να έχει την συγκατάθεσή τους για να μπορούν να εκτεθούν γιατί εφόσον δημοσιοποιηθούν υπόκεινται στο νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων και τα μέλη του Corinthian Photography Club ή οποιοσδήποτε φορέας εκπροσωπούν αυτά ή οι διοργανωτές της έκθεσης ή το Δημόσιο δεν φέρουν καμία ευθύνη. Την ευθύνη έχει ο δημιουργός.

 

Φορείς - Διοργανωτές

Πελοποννησιακό Ινστιτούτο Τεχνών

Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου / Corinthian Photography Club

Global Arts Studios

Υποστηρικτές

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κορινθίων

Πινακοθήκη του Δήμου Κορινθίων

Περιφέρεια Πελοποννήσου

Χορηγοί Επικοινωνίας:

Περιοδικό Φωτογράφος
Περιοδικό Φωτογράφος
Περιοδικό Photonet
Περιοδικό Photonet
Pin It